Forum naszej rodziny!
Imię-Jarek
Wiek-15
Dlaczego my?- Nie znalazłem fajniej famki do tej pory.
Po przenia fam- ~Kilersi~
Dlaczego odszedłeś/aś?: Gdy usłyszałem zarządce i szefa (bracia) na Ts3 to omg... Nieogar na LoD, Glaca.
Kto tobie polecił naszą fam?- Nikt, zobaczyłem jak KamilekVIP głośnikiem "pyknął".
Który posiadasz poziom?- 62
Jaką masz profesje?- 56
Jakie masz karty?- Rang, Sin, Nie ma Destro iż nie potrzebuje go na razie Ale zrobię go WK, WK też nie mam
Co najbardziej lubisz?- Hm... suchary xD Ludzi, Dziewczyny ;3 , Muzykę przede wszystko. Luźną gadkę.
Czy preferujesz glacernon?- Tak. lubię.
Czy preferujesz rajdy rodzinne?- Jasne.
Czy preferujesz loD? (Jeżeli nie, to uzasadnij to)-A czemu nie Oczywiście tak.
Kogo znasz z teamu LaVictoria?- Ale to tylko o tak z widzenia ;D Valentine, KamilekVIP. Widziałem jakiegoś berka ale nie pamiętam nicku.
Coś o sobie :> -Hmm... Więc, pochodzę z bardzo małej Wsi Hucisko, (położonej koło Leżajska) w której mieszka około 700~1000 osób ;D Jestę nieśmiałym chłopcę, po za tym staram się być miłym człowiekiem dla innych ludzi. Nie mam jeszcze dziewczyny ale podoba mi się taka jedna ;3 Uczęszczam do "Gimbazjum" a uczę się tak o... w miarę Lubię także podjadanie na lekcjach, iż najlepiej wtedy smakuje dana przekąska ^^.
Ostatnio edytowany przez Redes (2013-02-28 17:49:55)
Nie ma równych
karty praktycznie 0... nie...
Przykro mi lecz rekru +65
Jako "wyjątek" nie mogę Cię określić , gdyż nie ma ku temu podstaw
Nie mniej jednak na dwóch "nie" świat się nie wali , być może pozostali ocenią Cię wyżej.
Jestem na nie ;(
PS: Aby w rodzinie był ogar glaca / lod / rajdy itp musisz ten ogar "dać" od siebie . W przeciwnym razie cały ciężar zadania czy też odpowiedzialność za "ogar" na należytym poziome spada właśnie na rodzinę . Co za tym idzie tak "przeciążona" fam nie da rady utrzymać kolejnego gracza , który nie potrafi wprowadzić tego "ogarnięcia" . Rodzina powoli się sypie , gdyż nikt nie ma dłużej tego ciągnąć ...
Myślę , że sam do tego doszedłeś nie mniej jednak nie mogłem powstrzymać się od napisania "tego" , gdyż poziom frustracji przekroczył u mnie normę Czym było to spowodowane ? Otóż po przeczytaniu waszych podań (piszę waszych , gdyż jesteście z heholem kolegami a i on zostawił tu swoją ... pracę?) zadałem sobie pytanie : "Czy aż tak trudno napisać ładne , ciekawe i wciągające podanie ?" . Wiadomo , że nie chodzi tu o pracę życia , coś pokroju doktoratu czy też innej "wymagającej" pracy pisemnej lecz o podanie do rodziny , jednakże mając te 14-15 lat myślę , że można napisać o wiele , wiele więcej .
Pozdrawiam
Kurcze... Po co mam się rozpisywać? Ten "ogar" wprowadzę do tej fam jak ktoś chce... Tylko musicie mi na to pozwolić... A jeśli chcesz prawdziwe podanie to CI je napisze <3.// Zobaczysz// Mam na imię Jarek i tyle ode mnie.
Pozdrawiam ;*
Jeśli chodzi o lvl i poziom nupstwa to to pierwsze jest mniej ważne...
PeeS: Editne to podanie ... bo po co nowy temat zakladać .. ale z drugiej strony Valentyne sie zdenerwuje że bez wzoru jest ;((((
Prosze o CLS!.;3
Ostatnio edytowany przez Redes (2013-03-01 16:26:23)